Nous programes de ràdio i TV

Sembla que a Google han reconegut i reparat la pana i he pogut pujar el darrer 30%. Ja hi són tots… supòs.

Ítaca

El proper divendres parlarem del Windows Vista, ha!

El dia 3 estava enfebrat, amb grip. Ho veia tot espès i no vaig avisar a producció que mostraria un ordinador de mà, un detall que tampoc no vaig posar al guió. Són bons, reaccionaren ràpid i no va importar repetir-ho. Aquí trobareu els programes sencers, d’una hora de duració cadascun:

Mallorca en Xarxa

Aquests són els darrers programes que hem fet a Ona Mallorca:

  • 02-03-2007: Parlem amb n’Andreu Llabrés, director comercial d’Amic Hotels a hola-amic.com i per telèfon amb Enrique Dans, professor de l’Instituto de Empresa i blogaire.
  • 09-03-2007: Ens visiten na Bel Bestard, presentadora de televisió i artista, i el Javier Matesanz, crític de cinema i home de teatre.

Aquí trobareu els programes per a devallar-los en format Vorbis dins un arxiu Ogg, o en mp3, una cosa carregada de patents que retgiren.

Les gravacions encara no són des del servidor nou i tenen renou. M’han dit, conten, que el canvi està gairebé a punt. Sembla que hi haurà novetats interessants tant per la ràdio com la televisió del Consell de Mallorca. Una pista: la cosa comença amb O i acaba amb G, tant pel àudio com pel vídeo.

Entrades relacionades

4 Comentaris

  1. Benjamí, tens l’enllaç d’hola-amic malament.

  2. Rafel: arreglat, gràcies.

    Misteris, va tenir el mateix «typo» a la web de la ràdio, i ho vaig arreglar. Ahir vaig copiar el codi del web de la ràdio. O van tornar una còpia enrere o no quan ho vaig modificar va fallar en guardar-ho i no me’n vaig adonar. També he «tornat» a arreglar el del web de la ràdio.

  3. Els programes del dia 9 estan malament i no està sencer el del dia 2.

  4. Gràcies, Miquel. Estan pujant un altre pic, mem si aquesta vegada queden bé i llevaré les marques «vídeo romput». Darrerament Google Vídeo està un poc moix.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.