Imma Tubella al Mallorca en Xarxa

Ahir Imma Tubella, rectora de la UOC, fou la convidada al Mallorca en Xarxa. Aquí trobareu el programa. Disculpau la qualitat del so; en aquest moment les captures es fan amb un receptor que no sempre va prou fi. ÿs una instal·lació que aviat milloraran. La tertúlia amb la Tubella comença més o manco al minut 15 i ens acompanya en Llorenç Valverde (vicerector de tecnologia de la UOC), Joan Vives (cap d’informatius d’Ona Mallorca i estudiant d’un màster a la UOC) i en Guillem Mateu (informàtic i estudiant d’informàtica a la UOC).

La tertúlia ha estat fàcil, divertida i distesa. Bastava introduir qualque cosa superficial que calgués puntualitzar i retirar-se per a deixar fluir. La pregunta sobre les novetats que comportaria la seva visita era obligatòria, però també un canvi de tema important, tal com anava la conversa. Així que l’he reservat pel final. Però se’ns ha fet curt i quan el Llorenç li ha cedit el darrer minut, he pensat que ai, cauria però no: se l’ha fet ella mateixa; es fa coneixedor que la Tubella també és una professional de la comunicació. Aviat hi haurà un centre de suport de la UOC a Mallorca.

IB3

En acabar el programa, un equip d’IB3 ha vingut als estudis d’Ona Mallorca per a enregistrar una entrevista al Llorenç Valverde i a mi. L’ÿngela Alfaro –que ens va acompanyar gairebé una temporada al Mallorca en Xarxa– ens han demanat quina era la nostra opinió sobre la nova Llei de Propietat Intel·lectual, un terme que em sona a oxímoron tipus «foc amic», «mala sort», «amor lliure», «perill controlat», «creixement negatiu», «museu contemporani», «realitad virtual», «guerra preventiva», «aposta segura», o «funciona en Windows».

Possiblement les entrevistes formaran part de qualque informatiu d’aquest cap de setmana.

Més detalls

Aquí teniu un parell de fotos.

A la tertúlia he esmentat un article ben interessant de l’Adela Ros, professora de la UOC. El trobareu aquí.

Compartir

Entrada anterior
Mobilecrunch: un mes amb el Nokia N800
Entrada següent
El Wacky Warning Label Contest

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.