Mallorca [no] en Xarxa

Normalment els apunts del Mallorca en Xarxa són per avisar-vos als que seguiu el xup-xup d’Internet via fils de subscripció i que sabeu quins programes baixar. Però aquest cop és per dir-vos que els dos primers programes del Mallorca en Xarxa no hi són a la carta, disculpau.

El primer va coincidir en una caiguda del servidor per mor de l’avaria d’un SAI tocat de llamp. Aquell dia vam parlar amb en Climent Picornell. Ens acompanyaven, de tertulians habituals intermitents, en Guillem Mateu i en Pau Rul·lan.

El segon amb que el receptor de ràdio al costat de l’ordinador està mut. Hi ha l’arxiu, però sense cap so. Divendres passat parlàrem amb n’Alfred Comin. Ens acompanyava en Pau Rul·lan i en Miquel ÿngel Payeras.

Connexió alternativa

Però hi ha un altre servidor, a l’UIB, que emet el senyal d’Ona Mallorca. ÿs el que usem amb en Ricardo per a fer proves amb el programari per emetre ràdio a Internet. En Jaume, que em va avisar que l’arxiu del darrer programa era buit, ha publicat el truc per a fer-se-la ell mateix, la ràdio a la carta. Mentre el servidor de l’UIB vagi, clar, perquè tampoc no pretén ser un lloc en producció.

Entrades relacionades

1 Comentari

  1. Pingback: Bitassa a lloure - Blog de Benjamí Villoslada » Ràdio: els primers «Mallorca en Xarxa» de la temporada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.