III Jornades de Programari lliure

GNU i Tux a les JornadesLes Jornades a Campos han anat beníssim, en Ricardo ho explica al seu blog.

Aviat hi haurà els vídeos i so perquè els pugueu descarregar. Ho anunciaran al web de BULMA.

Els arguments que ha exposat en Marcelo D’Elia Branco són ben potents i raonats. ÿs una conferència per a tornar a escoltar poc a poc. També ens ha parlat de la seva feina devers Barcelona i la «Xarxa Internacional de les Administracions Públiques pel Programari Lliure».

He fet un parell de fotos que trobareu aquí.

Actualtizació: Crònica al blog de n’Antoni Aloy.

Entrades relacionades

6 Comentaris

  1. Llàstima que al Marcelo no li fan ni punyetero cas a l’administració on l’han contractat. Malgrat totes les bones paraules de la STTI, els qui remenen els diners (l’organisme situat cinc pisos a sota de la seu del STTI), no aplica cap de les bones paraules de la STTI. Més aviat, tot el contrari.

  2. L’administració és una cosa prou gran i complicada, ahir en vam parlar. Des del sector de l’administració on és li fan molt cas i no només hi ha bones paraules: fan molta feina. Sovint subterrània, que és una forma de fer-ho bé.

    No és gens fàcil ni ràpid canviar en 2 anys i busques quelcom que porta tants anys arrelat. Ho pot saber, perquè tu mateix sembla que ho tens complicat si no vols treballar amb programari privatiu, no és així?

  3. Pingback: Bitassa a lloure - Blog de Benjamí Villoslada » Llibre «Cultura lliure, societat lliure» en català

  4. Moltíssimes gràcies per tot! Ha sigut un plaer i estic molt content de que vos ho hagueu passat tant bé 😀

  5. Pau: gràcies a vosaltres. Heu demostrat que una nova generació també pot fer una feinada a BULMA. Això és just el que calia, ara no en teniu dubtes, veritat? 😉

    Fet i fet,vaig portar als nins primer perquè no poden veure instal·lacions d’informàtica com toca a l’escola –no fos que pensessin que només a casa hi ha aquests sistemes operatius lliures que després costa veure enlloc– i després perquè cal posar les primers bases per la 4a (o 5ena) generació 😀

  6. Xavier: avui he sabut qui són els -5 pisos. En respondre pensava en uns altres contractadors del Marcelo. D’acord 😉

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.