.cat imminent (2)

Tal com diumenge sospitava:

Suposo que han de fer alguna cosa. Potser activar el sí de l⿿Associació .cat?

dilluns van activar qualque cosa. Vaig rebre la factura i ja podia accedir al meu compte dins l’interfície web de Nominalia.

Un pic dins, vaig veure que no podia tocar ni els DNS ni el contacte tècnic. Sembla que funciona per altres dominis, però no pel .cat.

Vaig telefonar al 902 i contestava un robot, una bústia de veu. Vaig telefonar a la centraleta i em van enviar al 902. Vaig explicar que allà només podia fer un monòleg amb un robot. Jo cercava parlar amb algú que contestés preguntes. Van dir que tenien un problema amb aquesta bústia, que l’havien de solucionar, que també podia enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça tal. Em contestaren ràpid el correu: primer dient que havien posat els DNS que jo volia. Vaig recordar que també volia canviar el contacte tècnic, i tot d’una van confirmar el canvi.

Els canvis ja tenen 24h, però segueixo sense poder posar en marxa el .cat perquè el whois, el «registre mundial» té les dades velles. El suport per correu electrònic m’ha contestat –ràpid altre cop:

Pregunta: No ho veig encara al whois per a poder engegar-lo. No es fan varis enviaments
cada dia?

Resposta: Sí, però com els canvis de moment encara es segueixen fent de forma manual al registre mundial la velocitat no és l’adequada.

Seguirem esperant, idò.

Entrades relacionades

3 Comentaris

  1. si et puc ajudar en alguna cosa… ja ho saps.

  2. Gràcies per l’oferiment, Xavier! Tens bo entre la gent que actualitza el whois.cat? 😉

  3. Pingback: Bitassa a lloure - Blog de Benjamí Villoslada » blog.bitassa.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.