Inseguretat a l’aeroport de Son Santjoan

Porta a l'aeroport de Son SantjoanA Microsiervos expliquen que la porta de la foto ja fa un any que està blocada –no sabia si dir condemnada.

L’autor de l’apunt –i la foto– es pregunta si no està així aposta perquè els plàstics es trencarien amb facilitat en cas de voler-la obrir per una emergència. Als comentaris qualque expert en riscs laborals diue que és igual: i si l’ha d’obrir un nin? En qualsevol cas, sembla que el perpetrador de la cosa no volia pas que la porta s’obrís fàcilment: ha posat 3 brides 3.

Si passau per Son Santjoan i teniu un poc de temps, queixeu-vos, si us plau. El problema és que no se on; estaria bé que algú ho expliqués als comentaris.

Entrades relacionades

2 Comentaris

  1. Hola… perdona que et deixi el comentari aquí. Veig que la teva pàgina no valida a http://validator.w3.org. Hi ha 4 errors, cap d’especialment important i fàcils de solucionar

  2. Ja està, gràcies.

    ÿs un problema conegut: quan trenco un apunt llarg enmig d’una cita (trencar = que posi l’enllaç «segueix»; cita = el text que va dins un blog amb les cometes grans). El validador no dóna errors si li dones la plana amb l’apunt complet. Només avisa al revisar la portada perquè conté els trencaments.

    ÿs mal de resoldre sense tocar el WordPress. Potser està solucionat a versions més noves, no toco res a l’espera d’actualitzar, i si continués passant, es podria aportar al projecte com a millora.

    Trenco per a fer més lleugera la portada. No sol passar que trenqui dins una cita… excepte el cas dels extractes de «La servitud voluntària», on tot l’apunt és només una cita.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.