Feedmania

Botó de l'aKregator dins KontactA Microsiervos expliquen que a Feedmania ha augmentat el nombre de subscripcions per compte. El motiu està en que la mitja està en 150 subscripcions per compte d’usuari avançat –amb experiència en feeds, vaja.

Sense els feeds i programari aggregator és impossible seguir les novetats de 150 webs sense estar-s’hi massa hores. Els segueixo amb aKregator, des de l’escriptori i integrat amb Kontact. ÿs com llegir correu, es pot fer en diagonal (quasi vertical segons amb quins llocs). No en tenc pas 150 ni m’hi acosto, però l’estalvi de temps amb els feeds és tant gran que podria arribar-hi. No em fa mandra afegir al aKregator un lloc interessant quan el trobo, vigilar-lo uns dies i decidir si el deixo o no. La veritat és que els webs que no tenen feed poc a poc van quedant fora de la meva ruta per Internet. Caldrà afegir un «si no tens feed al web, no existeixes» al conegut «si no estàs a Google no existeixes».

Fa un parell (mallorquí) d’anys es parlava, teoritzava, predeien grans negocis i canvis a Internet gràcies a una cosa que en deien push. Mira-te’l, on està. Es diu feed.

(Imatge: botó de l’aKregator dins Kontact)

Entrades relacionades

3 Comentaris

  1. Pingback: :: joanmelia.com » La informació als dispositius mòbils || Pàgina personal de Joan Melià Seguí ::

  2. Pau Rul·lan Ferragutnovembre 26, 2004 en 2:42 pm · Respondre

    La veritat és que qualsevol pàgina dinàmica (p ex notícies, weblogs o LUGS) que no tingui qualque manera d’enllaçar dinàmicament està destinada a no ser llegida.
    M’agrada molt l’apunt de “és impossible seguir les novetats de 150 webs sense estar-s’hi massa hores” …o sense una conèxió ultra-ràpida!

  3. Pingback: joanmelia.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.