Acompanyament
Programari lliure
Formació
Divulgació
Projectes realitzats

L’acompanyament cap a la immersió digital és la feina que més ens agrada. L’experiència en programari, formació i divulgació són ingredients clau per aconseguir un bon acompanyament.

Només treballem en programari lliure perquè creiem que és el millor per als clients:

 • El client sempre ha de poder escollir el proveïdor de serveis informàtics en qualsevol moment. I sense haver-ho de refer tot.
 • Per a crear els millors equips pels vostres projectes, podem aconseguir la col·laboració entre bons professionals de diferents especialitats –fins i tot d’empreses diverses.
 • No ens limitem al programari que hem fet nosaltres: Podem personalitzar i integrar projectes immensos fruit de la col·laboració de centenars de programadors arreu del món.
 • El programari lliure no té cost de llicències; així teniu més diners per invertir en més i millors serveis, personalitzacions, integració i formació.
Benjamí Villoslada al programa 971 directe, amb Joan Monse

 

Des de l’estiu del 2015 faig feina en exclusiva com a Director General de Desenvolupament Tecnològic per  Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears.

Acompanyament

Acompanyem organitzacions en la seva immersió digital.

Ens agrada parlar d’acompanyament més que no pas de consultoria, i d’immersió perquè és una cultura.

Formar part de la cultura digital és imprescindible per atraure els col·laboradors amb més talent; per satisfer els clients més exigents.

L’acompanyament cap a la immersió digital és la feina que més ens agrada. L’experiència en programari, formació i divulgació són ingredients clau per aconseguir un bon acompanyament.

Programari lliure

Som especialistes en programari des del 1984, treballem en projectes per a internet des del 1995 i en programari lliure des del 1999.

El nostre estil és no malbaratar recursos reinventant cap roda ni repetint feines:

 • Per a no reinventar res seleccionem., reutilitzem i personalitzem el programari lliure que ja existeix. El resultat és estalvi de costos i accés a actualitzacions constants, doncs el programari lliure està en constant evolució. Sense haver de pagar llicències; just la feina.
 • Tots els programes han d’estar connectats perquè no calgui imprimir res amb el programa A per a després teclejar-lo al programa B. L’accés al codi lliure ens permet fer totes les connexions necessàries.

És extensa la relació de programes lliures pels quals donem serveis. Aquests són alguns exemples:

 • Programari de gestió empresarial:
 • Instal·lació i manteniment de servidors:
  • Correu
  • Aplicacions web
 • Web:

Som flexibles a l’hora de calcular-ne el preu: només instal·lacions, instal·lacions i manteniments, només manteniments o una quota mensual a canvi de tot, sense cap cost d’instal·lació.

Formació

Impartim cursos sobre el programari instal·lat per tal de treure’n el màxim rendiment.

Hem format empleats, estudiants a centres universitaris i hem participat en cursos de postgrau de programari lliure per la UIB.

Divulgació

Des del 1995 també treballem en la divulgació mitjançant articles a publicacions tècniques, llocs web, conferències, programes de ràdio i televisió.

Projectes realitzats

Per a veure alguns projectes destacats podeu visitar la plana de l’autor o APSL.

Pregunteu-nos el què vulgueu mitjançant la plana de contacte.

 

Programa Directe 971 del 05/11/2013: Són addictives les xarxes socials?

© Bitassa a Lloure de Benjamí Villoslada sota llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Espanya
Designed by Anne-Sophie de Vargas thanks to WordPress