Acompanyament
Programari lliure
Formació
Divulgació
Projectes realitzats

L’acompanyament cap a la immersió digital és la feina que més ens agrada. L’experiència en programari, formació i divulgació són ingredients clau per aconseguir un bon acompanyament.

Trobar solucions és la meva especialitat.

Treballem en programari lliure perquè creiem que és el millor per als clients:

 • El client sempre ha de poder escollir el proveïdor de serveis informàtics en qualsevol moment. I sense haver-ho de refer tot.
 • Per a crear els millors equips pels vostres projectes, podem aconseguir la col·laboració entre bons professionals de diferents especialitats –fins i tot d’empreses diverses.
 • No ens limitem al programari que hem fet nosaltres: Podem personalitzar i integrar projectes immensos fruit de la col·laboració de centenars de programadors arreu del món.
 • El programari lliure no té cost de llicències; així teniu més diners per invertir en més i millors serveis, personalitzacions, integració i formació.
Benjamí Villoslada al programa 971 directe, amb Joan Monse

 

Cerco feina després de l’etapa 2015-2019 com Director General de Desenvolupament Tecnològic per  Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears.

Acompanyament

Les 6 D segons Peter Diamandis

Les 6 D segons Peter Diamandis

Acompanyem organitzacions en la seva immersió digital. La nostra especialitat és trobar solucions als reptes que suposa la immersió digital de les persones, empreses i organitzacions.

Ens agrada parlar d’acompanyament més que no pas de consultoria, i d’immersió perquè és una cultura.

Formar part de la cultura digital és imprescindible per atraure els col·laboradors amb més talent; per satisfer els clients més exigents.

L’acompanyament cap a la immersió digital és la feina que més ens agrada. L’experiència en programari, formació i divulgació són ingredients clau per aconseguir un bon acompanyament.

El nostre objectiu és gestionar adequadament les 6 D, de Peter Diamandis, que formen part del procés de convertir en programari tot el que pugui ser programari:

In short, software is eating the world —Marc Andreessen

La transformació digital de la societat exigeix la immersió digital de les empreses, perquè en el futur qualsevol empresa serà tecnològica.

Programari lliure

Som especialistes en programari des del 1984, treballem en projectes per a internet des del 1995 i en programari lliure des del 1999.

El nostre estil és no malbaratar recursos reinventant cap roda ni repetint feines:

 • Per a no reinventar res seleccionem., reutilitzem i personalitzem el programari lliure que ja existeix. El resultat és estalvi de costos i accés a actualitzacions constants, doncs el programari lliure està en constant evolució. Sense haver de pagar llicències; just la feina.
 • Tots els programes han d’estar connectats perquè no calgui imprimir res amb el programa A per a després teclejar-lo al programa B. L’accés al codi lliure ens permet fer totes les connexions necessàries.

És extensa la relació de programes lliures pels quals donem serveis. Aquests són alguns exemples:

 • Programari de gestió empresarial:
 • Instal·lació i manteniment de servidors:
  • Correu
  • Aplicacions web
 • Web:

Som flexibles a l’hora de calcular-ne el preu: només instal·lacions, instal·lacions i manteniments, només manteniments o una quota mensual a canvi de tot, sense cap cost d’instal·lació.

Formació

Impartim cursos sobre el programari instal·lat per tal de treure’n el màxim rendiment.

Hem format empleats, estudiants a centres universitaris i hem participat en cursos de postgrau de programari lliure per la UIB.

Divulgació

Des del 1995 també treballem en la divulgació mitjançant articles a publicacions tècniques, llocs web, conferències, programes de ràdio i televisió.

Projectes realitzats

Per a veure alguns projectes destacats podeu visitar la plana de l’autor o APSL.

Pregunteu-nos el què vulgueu mitjançant la plana de contacte.

 

Programa Directe 971 del 05/11/2013: Són addictives les xarxes socials?

© Bitassa a Lloure de Benjamí Villoslada sota llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Espanya
Designed by Anne-Sophie de Vargas thanks to WordPress