L’apagada d’aquest vespre

Actualització (20h i busques): al final, la única cosa que ha caigut és el servidor web de la Red Eléctrica Española (REE) per mor tanta visita al gràfic de consum elèctric –totes les visites amb SAI, clar. ÿs lo que té usar un Windows de servidor. Aquí teniu la trabucada i aquí l’adreça que no carrega –fet i fet, en aquest moment no funciona cap plana del lloc ree.es.

Actalització bis (20.50h): han fet reviscolar el servidor de la REE i ja podem veure el gràfic. L’apagada ha estat no res –i compto la caiguda del servidor, però tampoc no hi ha res excepcional: és un Windows.

Estic encuriosit per com anirà l’apagada convocada per aquest vespre a les 19:55.

Si no hi ha pana elèctrica, voldrà dir que l’ha seguit poca gent i que la cosa socio-xarxeril encara ha de menjar moltes sopes.

Però si ho segueix prou gent, aleshores el desgavell elèctric pot ser històric. Ho confirma que les elèctriques hagin preparat dispositius especials pel que pugui ser –observau el domini de l’autor d’aquest missatge: FECSA.

La situació a Mallorca pot ser diferent, perquè no estam connectats a cap xarxa internacional, just amb Menorca. Fa ganes d’anar fins Alcúdia amb les càmeres carregades, si no fos pel grip que em fa veure-hi desenfocat.

Compartir

Entrada anterior
The “Wow” starts now
Entrada següent
Tot és relatiu… o no

2 comentaris. Leave new

  • No sé, me recorda aquell que volia que tots apuntàssim làsers a la Lluna per veure-la vermella o aquell altre que volia que tots botàssim tal dia a tal hora per alterar l’òrbita de la Terra i “minimitzar els efectes del canvi climàtic”. Només és que aquesta gràcia té més numeros per provocar algun efecte, i si el té serà dolent.

    Diria “sense ofendre”, però és que no colarà. Ara, el que volia dir: guarda de gilipolles… el govern i l’oposició que s’hi apunten també.

    En general l’estupidesa humana o me provoca indiferència (pel costum) o m’emprenya. Aquesta favada s’ha recordat tantes vegades aquests dies que m’està emprenyant…

    Umh… jo també tenc grip 😛

    Respon
  • Oh, el món no s’ha acabat. No, si al final el sentit comú serà comú i tot…

    Bé, i si ara pensam com ho fem per no carregar-nos la Terra? Però una cosa que no sigui una puta parida, eh? Per variar…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.