Google Video: més papistes que el Papa

Ahir vaig penjar un parell de vídeos al Google, ho explico aquí.

He rebut aquest missatge de Google:

Hi,

Your video “Ítaca – TV Mallorca: edició completa del 05-01-2007” was rejected because it didn’t comply with our Program Policies.

Videos submitted to our program are subject to an initial review to ensure that they comply with our guidelines. When videos do not meet our standards, we disapprove them. You can review our guidelines at:

http://video.google.com/support/bin/answer.py?answer=27737&topic=1490&hl=en

Please make sure that you have all legal rights to use the content you wish to submit to Google. For more information about intellectual property rights and the program, please visit:
http://video.google.com/support/bin/topic.py?topic=1490&hl=en

Thank you for your cooperation.

Sincerely,

The Google Video Team
http://video.google.com/

M’he quedat de pasta de moniato. ÿs un programa sobre cultura que es fa a Mallorca, en el que hi participo, i que no conté res amb drets limitats a l’illa –com ara una pel·lícula o partit de futbol. Està tot fet aquí, és una producció 100% pròpia.

D’acord, penjar-lo a Internet potser és al·legal, però de cap manera il·legal. Google Video és per penjar-hi programes de televisió, així ho pinten ells mateixos. Vaig entrar-hi tots els crèdits. Llegeixo les planes que passen al missatge, i el que hi diuen no serveix per aquest cas.

Just volia que el veiessin amics mallorquins que no són a l’illa. De passada ho explico al blog, perquè em consta que el llegeixen mallorquins d’arreu. Potser els hi fa gràcia, car és una forma d’estar en contacte amb el tictac cultural a Mallorca. En teoria Google Video serveix per això i no em suposa gaire feina, perquè ho recuper d’un DVD. Idò no podrà ser perquè a Google sembla que són més papistes que el Papa. Caldrà esperar que el nou web de TV de Mallorca ofereixi vídeo amb les produccions pròpies.

Curiosament, no han dit res dels que vaig penjar la setmana passada. No el torno a pujar, no fos que esborressin el meu compte. Ai.

He escrit a Google, però suposo que passarà el que altres pics: quan ells prenen decisions no hi ha lloc per cap diàleg, si és que contesten. I això que diuen que no volen ser evil. Si ho arriben a ser potser hores d’ara ja estava al cuartelillo.

Entrades relacionades

5 Comentaris

 1. No ho entenc.

  Resulta que el mon que té més restringits els drets d’emissió és el futbol, que li preguntin a IB3 que va haver de fer pams i mànigues per assegurar-se els resums dels partits a final de la jornada.

  Idò a can google video n’està ple de resums de xampions, lliga, lligues estrangeres, gols den Ronaldinho,…… i es fiquen amb els videos de l’Itaca?

  Mira si és un contrasentit que Catalunya radio no pot penjar l’audio de la transmissió quan el barça ha jugat un partit de xampions, en canvi els videos resum dels partits hi son al google video.

  Això és, crec jo, degut a que els videos de futbol els asseguren una quantitat ingent de visites, i tot el que diuen que vetllen pels drets d’autors ho fan pagar al que intenten donar visibilitat a un canal com televisió de Mallorca, clar els videos de futbols els hi deuen donar molts ingressos pels seus banners publicitaris.

  Estar clar que, com va dir en Llorenç en un Mallorca en Xarxa, estam en una situació molt semblant a la del 92 amb Microsoft, davant el naixement d’un nou monopoli que ve a substituir-ne un de nou.

  Val més no fer gaires tractes amb aquesta gent no sigui que s’enfadin, de moment vaig a llevar els ad-sense del meu blog, pel que me donen…

 2. Pingback: Bitassa a lloure - Blog de Benjamí Villoslada » A Google Video han rectificat

 3. Hola! He penjat el teu vídeo de l’Alaska parlant sobre la crisi de la indústria discográfica al meu blog. Espero que no t’importi, pero m’ha semblat prou interessant com per fer-l’ho voltar una mica més.
  Gracies pel treball de possar-ho a dispossició de tothom a la xarxa.

 4. Johnny, cap problema! Tenc un apunt al pap sobre l’èxit que ha tengut aquest vídeo (5000 visionats ahir)

 5. Pingback: Bitassa a lloure - Blog de Benjamí Villoslada » L’aventura del Google Vídeo

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.