Alta tecnologia, alta toxicitat

postal de Nadal de Finestra al SudAprofitant que venen les festes de Nadal Consum Fora Corda, si comprau alta tecnologia mirau, si us plau, que no sigui d’alta toxicitat.

A Greenpeace hi trobareu un racó de web inquietant. El consell és que la llegiu abans de sortir de casa amb la Visa carregada. Si no voleu que tots acabem així, clar [1].

No deixeu de visitar totes les seccions al menú de la dreta de la plana, on a «How the companies line up» hi trobareu la llista de fabricants més i manco contaminants. Primer presenten la llista feta l’agost del 2006, i tot seguit la d’aquest desembre. La popularitat de les marques a la coa fan que la situació sigui preocupant, però sembla que alguns s’ho passen per l’arc de triomf.

Ho he recordat en llegir aquest bon apunt del Jaume. Felicitats per la postal [2].


[1] Per a veure’l, cal tenir instal·lat el reproductor Flash i és programari privatiu. Potser també caldria parlar amb Greenpeace sobre aquest tema. Si cercau la paraula Flash a aquest blog sabreu què en penso de l’invent i la necessitat de permisos de megacorps per accedir a la informació.
[2] La copiaferro per a il·lustrar aquest apunt. Feu-hi clic per a veure-la gran a una finestra nova.

Compartir

Entrada anterior
Portada de la Time i amb aquests cabells
Entrada següent
Blocat al Blocat (era: Marques incumbents a l’administració)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.