Jornades «Futur i Perspectives del Copyright i el Copyleft» a l’UIB

He rebut la Nota de Premsa de les Jornades a l’UIB. La copiaferro a continuació:

Els propers dies 8, 9 i 10 de novembre tindran lloc a la Universitat de les Illes Balears unes Jornades que tractaran el Futur i Perspectives del Copyright i el Copyleft.

Aquestes jornades han estat organitzades des del Consell de Mallorca, amb la col·laboració de l’Associació de Joves Empresaris de Balears i la Universitat de les Illes Balears. Es pretén proporcionar una visió global del que implica el copyright i el copyleft des de perspectives diferents.

La primera jornada analitzarà les bases legals i econòmiques del copyright i el copyleft: els aspectes legals i la perspectiva econòmica de la propietat intel·lectual. Es tracta de mostrar la postura de la legislació espanyola davant el copyright i el copyleft. A la segona jornada es tractarà la postura que mantenen els autors de les obres intel·lectuals davant aquestes formes de propietat, així com les diferents possibilitats de difusió de les seves obres.

A la tercera jornada es presentarà com les empreses de software es posicionen davant aquests dos nous models de negoci derivats de les noves formes de percepció de la propietat intel·lectual. L’objectiu d’aquestes Jornades és avaluar la coexistència i la futura evolució d’aquestes dues formes de percepció de la propietat intel·lectual, des del caire legal, econòmic, i del punt de vista de l’autor.

Per a més informació sobre les jornades consultau http://jornades.git.es

Entrades relacionades

9 Comentaris

 1. Es obert a tot el públic?, vull dir, els picapedrers també hi podem entrar, a escoltar i mirar?.
  Be, si no, entraré com a retrater freelance.

 2. Diria que sí, basta que omplis la inscripció –duu la càmera de totes formes 😉

 3. Si, són obertes a tothom i gratuïtes (les patrocina el Consell de Mallorca). La inscripció és necessària per a fer una previsió de places i el posterior control d’assistència de qui vulgui el crèdit de lliure configuració per la UIB.

 4. Serà possible accedir a materials a través d’internet? (Resums o gravacions de conferències, vull dir…)

 5. La nostra idea és que tot el material de les ponències, a posteriori, estigui disponible i accessible a Internet. Dependrà de si els ponents ens el cedeixen o no. Pel que fa a gravacions, no tenim previst fer-n’he cap per ara.

  Salutacions.

 6. Gràcies per la resposta, Tomeu Bennàssar.

 7. Pingback: Bitassa a lloure - Blog de Benjamí Villoslada »

 8. Pingback: Bitassa a lloure - Blog de Benjamí Villoslada » Material de les Jornades «Futur i Perspectives del Copyright i el Copyleft»

 9. Pingback: Bitassa a lloure - Blog de Benjamí Villoslada » Carles Grau critica les ajudes a la traducció «del Linux» al català

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.