Pepe Rubianes a Petra

Hem anat a veure el Pepe Rubianes al Teatre Municipal de Petra «Es Quarter». ÿs la darrera temporada del «Rubianes solamente», que ja té 10 anys. El teatre estava ple: té capacitat per a 380 persones i n’hi havia 400, han afegit cadires. Encara no havia vist l’edifici, un teatre modern i còmode inaugurat el desembre de l’any passat. El servei també va ser bo: una cridada i reservaren les entrades, que guardàven en un sobre sense cap pagament a la bestreta. Si no ens presentàvem, les vendrien a algú altre.

Calia esperar qualque comentari del Rubianes per mor d’els problemes que té amb les declaracions del gener passat al programa «El Club», de l’Albert Hom a TV3, i el comentari ha caigut. Ha dit que compartia protagonisme amb el Papa: «él tiene problemas con la jihad islámica y yo con la jihad hispànica». Idò sí, ja és això.

Compartir

Entrada anterior
Firefox sí, Firefox no: la margalida de Symantec
Entrada següent
Firefox sí, Firefox no: la margalida de Symantec (2)

2 comentaris. Leave new

  • Anit a Palma va començar dient Ayer en Petra vino el Papa⿦. A fora esperava un grup d⿿asalt de DemocraciaNacional amb una pancarta dient Rubianes, la puta será tu madre. Aquests segur que estaran contents que la princesa torni a estar prenyada, no? ^_^

    Respon
  • Fa molt temps que viu del mateix cuento. Li ha anat de perles la seva relació tempestuosa amb el PP de Madrid.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.