Pepe Rubianes a Petra

Hem anat a veure el Pepe Rubianes al Teatre Municipal de Petra «Es Quarter». ÿs la darrera temporada del «Rubianes solamente», que ja té 10 anys. El teatre estava ple: té capacitat per a 380 persones i n’hi havia 400, han afegit cadires. Encara no havia vist l’edifici, un teatre modern i còmode inaugurat el desembre de l’any passat. El servei també va ser bo: una cridada i reservaren les entrades, que guardàven en un sobre sense cap pagament a la bestreta. Si no ens presentàvem, les vendrien a algú altre.

Calia esperar qualque comentari del Rubianes per mor d’els problemes que té amb les declaracions del gener passat al programa «El Club», de l’Albert Hom a TV3, i el comentari ha caigut. Ha dit que compartia protagonisme amb el Papa: «él tiene problemas con la jihad islámica y yo con la jihad hispànica». Idò sí, ja és això.

Entrades relacionades

2 Comentaris

  1. Anit a Palma va començar dient Ayer en Petra vino el Papa⿦. A fora esperava un grup d⿿asalt de DemocraciaNacional amb una pancarta dient Rubianes, la puta será tu madre. Aquests segur que estaran contents que la princesa torni a estar prenyada, no? ^_^

  2. Fa molt temps que viu del mateix cuento. Li ha anat de perles la seva relació tempestuosa amb el PP de Madrid.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.