Assemblea de l’ISOC-CAT per video-conferència des de l’UIB

Els isoquers mallorquins hem rebut un missatge de l’Andrés Oliva, coordinador d’ISOC-CAT, anunciant la video-conferència de l’Assemblea General d’ISOC-CAT. Em fa l’efecte que falta qualque soci, mem si aquest apunt serveix per què tothom quedi avisat. Els que no són socis de l’ISOC-CAT també poden venir. Fer-se soci és de franc.

Estaria bé anar-hi, perquè fins ara no teníem l’oportunitat de participar en les assemblees de l’ISOC-CAT més que via bitllet d’avió cap a Barcelona. Si la cosa funciona, potser es consolida i amb el temps podem guanyar pes dins l’organització. Per a fer què? Vetllar pel manteniment dels estàndard de la Xarxa i punyir quan se’ls boten, una cosa que des de Mallorca sempre hem fet prou bé. Tot plegat des d’aprop, llegit i explicat en la nostra llengua, que amb Internet té un nou pulmó per respirar un poc més, tot esquivant l’asfíxia –estrangulació àdhuc– del món real. No és de bades que el pinyol de la Fundació .CAT també tresca per l’ISOC-CAT.

Copiaferro el missatge de l’Andrés Oliva:

Hola Isoqueros mallorquins!

Gràcies a la col·laboració del Llorenç Valverde i de l’UIB, ISOC-CAT oferirà als mallorquins la possibilitat d’assistir per video-conferència a l’Assemblea General d’ISOC-CAT que tindrà lloc a Barcelona el dimarts 30 de maig de 18:30 a 21h. El lloc exacte del punt de connexió a Mallorca és:

Aula A07-Edifici Guillem Cifre
Campus Universitari
Crt. Valldemossa, Km 7.5
Palma de Mallorca

Encara estan pendents de fer les proves de connexió, i ja s’enviarà la confirmació oportuna a la llista de socis. Aquest missatge és només per garantir que, desprès dels esforços realitzats per establir un punt de connexió a Mallorca hi hagi un mínim de quòrum.

Així que us agrairíem que confirméssiu el vostre interès en assistir-hi, així com que féssiu divulgació de l’acte entre totes les persones que pugin estar interessades, sigui isoqueros o no. Els que no ho siguin no tindran dret a vot, però serà una bona ocasió per a que ens coneguin i per enganxar-los a la causa! 😉

Salutacions cordials,

Andrés Oliva
Coordinador d’ISOC-CAT

Compartir

Entrada anterior
YaKuake
Entrada següent
Fora de Mallorca

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.