XavisS a Sineu

He rebut aquest missatge:

En XavisS a Sa MolaSom la Núria i la Blanca de Tarragona, i us fem arribar aquest mail perquè som les que portem el club d’amics d’en XavisS. Hem vist que en el vostre Bitassa hi ha gent que demana coses de la seva actuació a Sineu, doncs bé, us fem arribar una foto per si la volguéssiu penjar a la vostra web.

Una forta abraçada des de Tarragona.

Núria i Blanca
www.xaviss.com

Sí que m’havia cridat l’atenció veure arribaven força visites d’internautes cercant la paraula xaviss. De fet només esta als comentaris d’un apunt que vaig escriure sobre en Tomeu Penya.

Cap problema, penjo la foto de l’actuació a Sa Mola (en fer-hi clic s’obre una versió més gran a una finestra nova).

Amics d’en XavisS, ja que sou aquí: només comentar-vos que amb programari lliure –el tema central d’aquest blog– podeu ser lliures en tot el que feu amb el vostre l’ordinador. Podreu compartir bits útils sense que ningú tengui la barra de tractar-vos de pirates. Com faig jo aquí ara, compartint un poc d’ample de banda amb vosaltres per publicar una foto. Tot fet amb programari lliure; ningú no em pot dir pirata, un personal que saquejava i assassinava. Trobau que us mereixeu un qualificatiu tant desmesurat només per compartir, digitalitzat, allò que us agrada?

Els ordinadors cada cop son més importants, fins i tot per seguir en XavisS, i cal que siguin lliures perquè ningú no digui què ha de circular o no:

Aquestes màquines (ordinadors) defineixen i controlen cada cop més les nostres vides. Determinen com es connecten els telèfons i que surt al televisor. Diuen si el vídeo pot enviar-se per banda ampla fins a un ordinador. Controlen la informació que un ordinador envia al fabricant. Aquestes màquines ens dirigeixen. El codi dirigeix aquestes màquines.

Quin control hauríem de tenir damunt el codi? Quina comprensió? Quina llibertat caldria per a neutralitzar el control que permet? Quin poder?

(Introducció del llibre «Programari lliure per a una societat lliure»)

Penseu-hi 😉

Compartir

Entrada anterior
Com fer el teu propi disc sense pagar a l’SGAE
Entrada següent
Queixes del Google Maps

3 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.