Pantallades de la Kubuntu i la Ubuntu

Pantallada de la KubuntuA OSDir.com han escollit Kubuntu com el projecte de la setmana i han publicat una bona col·lecció de pantallades que inclouen la instal·lació.

Poden servir de llevapors i per una bestreta del que es tindrà en acabar la instal·lació. Al mateix lloc també trobareu pantalles de la nova Ubuntu.

Kubuntu és una Ubuntu oficial, però amb KDE en comptes de Gnome fent d’escriptori. Està ben acabada, en català des del primer moment, detecta força maquinari i té una selecció equilibrada de programari. Si hom troba a faltar qualque cosa com ara el Gimp, pot tirar del millor sistema d’instal·lació de programes: l’APT de Debian suavitzat amb la interfície gràfica del Kynaptic.

Dins d’un parell de dies haig de començar un curs a distància que està basat en la versió «live» de la Kubuntu.

Entrades relacionades

2 Comentaris

  1. estava molt interessat pels continguts del curs kubuntu que estava programat a cibereduca. Hi ha possibilitat que el facis més endavant o en altre medi i ens assebentem? moltes gràcies

  2. Manel: possiblement es farà després de l’estiu.

    El curs estava pensat per SuSE en comptes de Kubuntu. En les matriculacions ens vam adonar de les pors per instal·lar-lo –tot estava preparat perquè fos fàcil, però és comprensible tenir dubtes quan mai s’ha provat. Vam canviar de SuSE cap a Kubuntu amb l’opció de no instal·lar el sistema. Però mentre fèiem tràmits, s’ha acostat el fi de curs i és un mal moment per fer cursos. En tornar de vacances hi tornam 🙂

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.